ELNÖK (Dr. Wekler Ferenc)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (Dr. Wekler Ferenc): Köszönöm szépen a képviselő úr észrevételét. Engedje meg, hogy a Házszabály 52. § (1) bekezdését idézzem a képviselő úr számára, amely azt mondja, hogy a napirendet vagy a tárgyalt napirendi pontot érintően bármely képviselő bármikor egy percben ügyrendi javaslatot tehet, majd két percben indokolhatja azt.
Tisztelt Képviselő Úr! Ügyrendi javaslat nem hangzott el, észrevétel volt, amit ön tett, de természetesen egyetértek azzal, amit ön mondott. Kérem, vegye tekintetbe, hogy ez volt az első interpellációs időszak, és a képviselő úr első interpellációja, valamint a másik interpelláció, amely szintén hasonlóan folyt le, szintén az első interpelláció volt a képviselő úr részéről az adott nemében.
Ismételten felkérem tisztelt képviselőtársaimat, hogy a Házszabálynak megfelelően hangozzanak el a jövőben az interpellációs kérdések, és ennek megfelelően az interpellációs válaszok is. Köszönöm Salamon képviselő úr észrevételeit. Tizenöt perc szünetet rendelek el.
(Szünet: 16.34-16.55
Elnök: dr. Szili Katalin
Jegyzők: Vidoven Árpád és dr. Világosi Gábor)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem