DR. EÖRSI MÁTYÁS

Teljes szövegű keresés

DR. EÖRSI MÁTYÁS
DR. EÖRSI MÁTYÁS (SZDSZ): Tisztelt Államtitkár Úr! Naponta ezerszer halljuk, hogy a kormány aszerint cselekszik, ahogy azt a polgárokkal együtt létrehozott programja előírja. Ha el is fogadom, hogy a polgárok a végsőkig kitartva ragaszkodtak ahhoz, hogy Simicska Lajos és senki más, csakis Simicska Lajos legyen az adóhatóság elnöke, számomra akkor is elgondolkodtató, hogyan kíván a kormány véget vetni annak, hogy egyesek saját magukat törvény felett állónak tudják, amikor az egyik legfontosabb poszton, az állampolgárok talán legszélesebb rétegeivel kapcsolatban álló szervezet elnöke saját maga büszkélkedik a tévé nyilvánossága előtt törvénysértéseivel. Egészen biztosak önök abban, hogy a polgárok ezt akarták?
Szeretném felhívni a figyelmét még a C-vizsgálattal kapcsolatban: ez egy rossz érv. Az előző kormány minden egyes tagja, államtitkára átment a C-vizsgálaton. Tehát ha jól értem, minden vádjuk a korábbi kormányzattal szemben elesik azon az alapon, hogy mindenki - Horn Gyulától kezdve az SZDSZ-es és az összes MSZP-s kormánytagig - átment a C-vizsgálaton. Úgy érzem, ez egy elég nevetséges érvelés. Köszönöm szépen. (Taps, derültség az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem