IFJ. HEGEDŰS LÓRÁNT

Teljes szövegű keresés

IFJ. HEGEDŰS LÓRÁNT
IFJ. HEGEDŰS LÓRÁNT (MIÉP): Kökény Mihály hozzászólásához szeretnék egy-két szót szólni. Úgy vélem, az az összehasonlítás, miszerint Lengyelországban mivel foglalkozhatnak és mivel nem, és mi mivel foglalkozhatunk, milyen megoldásokon gondolkozhatunk és milyenen nem, arról elsőrendűen az előző négy év kormánykoalíciója tehet, hiszen a lengyel kommunista, tisztelt uraim, nem adta el a lengyel nemzetgazdaság 80 százalékát, szemben önökkel! (Zaj.)
Ezért elsőrendűen talán önvizsgálatot kellene tartani, és engedjék meg, hogy lelkészként ezen önvizsgálatban segítséget nyújtsak a jézusi példázattal: előbb az önök szeméből kellene a gerendát eltávolítani ezen önvizsgálat révén, és utána keresni a szálkát más szemében. Először talán meg kellene nézni, hogy mely párt soraiban található az az úriember, aki annak idején ugyan elvtárs volt, és ma 350 ezer forintos széken pihenteti önmagát, és próbál a nyugdíjasoknak felelőtlen ígéretet tenni. Köszönöm. (Taps a kormánypártok és a MIÉP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem