KELLER LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Azt az ügyrendi javaslatot szeretném tenni, hogy a személyi jövedelemadóval kapcsolatban most legyen lehetőségünk két percben reflektálni a vezérszónoklatokban elmondottakra.
Azzal indokolom ezt a javaslatomat, hogy a képviselők részére megküldött napirendi ajánlás szerint a személyi jövedelemadóról szóló törvény általános vitája a 10. napirendi pont, a helyi adókról szóló a 11. napirendi pont. Csak a Pénzügyminisztérium jelen lévő államtitkára kérte azt, hogy egyben mind a két törvényjavaslathoz elmondhassa az indokolást. Én úgy gondolom, hogy a vitának azonban külön kell folynia. Éppen ezért, mert a napirendi ajánlás sem tartalmaz olyan kitételt, hogy a vezérszónoklatok után nem kerülhet sor kétperces hozzászólásokra, kérem tisztelettel az elnök urat, hogy biztosítson lehetőséget a kétperces reagálásokra a személyi jövedelemadó törvénnyel kapcsolatban. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem