IFJ. HEGEDŰS LÓRÁNT

Teljes szövegű keresés

IFJ. HEGEDŰS LÓRÁNT
IFJ. HEGEDŰS LÓRÁNT, az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság előadója: Tisztelt Elnök Úr! Képviselőtársaim! Az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság a plenáris ülést megelőzően tárgyalta az előttünk fekvő törvényjavaslatot. A vitában sorra kerültek alapján képviselőtársaim figyelmét felhívnám a törvényjavaslat azon pozitívumára - amely itt már elhangzott -, miszerint a fiatalok első lakáshoz jutásának támogatását célozza az az illetékkedvezmény, melyet ez a törvényjavaslat 40 ezer forintban maximál. Felmerült a bizottság ülésén, hogy ez a kritérium, ez a maximálás vajon kellő kedvezményt nyújt-e az ifjú házasulandóknak, de a kezdeményezést a bizottság egyhangúlag pozitívnak értékeli. Hasonló módon merült fel a cégbírósági eljárásoknál a cégalapítás illetéke megemelésének kérdése, hogy vajon szükség van-e ilyen mértékű emelésre.
Összességében véve az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság az előttünk fekvő törvényjavaslatot egyhangúlag általános vitára alkalmasnak tartotta.
Köszönöm. (Taps a MIÉP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem