ELNÖK (dr. Áder János)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): (Lendvai Ildikó felé:) Látja, képviselő asszony, kár lett volna Wiener képviselő urat ettől a sikeres felszólalási lehetőségtől megfosztani! (Lendvai Ildikó: Egyetértek!) Viszont azokat a képviselőket megnyugtathatom, akik még szívesen hallgatták volna a további okfejtést és érveket, hogy ennek a törvényjavaslatnak a vitája ma nem zárul le. Tehát ha további vitára inspiráló megjegyzéseket hallottak, akkor még a következő héten lesz mód és lehetőség ezt a vitát folytatni. Ezt egyúttal azért is mondtam el, mert a további felszólalókat arra szeretném ösztönözni, hogy a lényeges kérdésekre koncentráljanak, és ha van még további mondanivalójuk, amit úgy gondolnak, hogy esetleg a vita későbbi szakaszában is ráérnek elmondani, akkor azt esetleg a következő alkalommal fogalmazzák meg.
Tisztelt Országgyűlés! Egy sajnálatos hibára kell most felhívnom a figyelmüket. Ez a hiba a forgatókönyvben keletkezett, ugyanis az emberi jogi bizottság előadója nem szerepelt az előzetes felszólalók jegyzékén, így Hargitai János úr kimaradt mint bizottsági előadó. Ezért elnézést kérek mind a bizottságtól, mind pedig Hargitai János úrtól. Úgyhogy Horváth Balázst megelőzően hadd adjam meg a szót a bizottság előadójának.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem