ELNÖK (dr. Áder János)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Képviselő úr, abban a helyzetben vagyok, hogy miután nem vettem részt a bizottsági ülésen, nem tudom megítélni, hogy az elhangzottak a bizottsági ülésen... (Keller László: Jegyzőkönyv van.) Tudom, de a jegyzőkönyvet sem tudom ilyen rövid idő alatt megismerni. Ezt természetesen nem tudom ellenőrizni.
A kérésének megfelelően azonban - akár itt a helyszínen, akár pedig a következő bizottsági elnöki értekezleten, természetesen a bizottsági elnökökhöz címezve - a korábbi hagyományok fenntartását szolgáló kezdeményezést teszek, amiben az ön kérésének megfelelően arra kérem a bizottsági előadókat, hogy a bizottsági ülésen elhangzottaknak megfelelően foglalják össze a bizottság véleményét, hiszen arra van lehetőség, hogy később a vitában már nem bizottsági előadóként az érdemi álláspontjukat más módon fejtsék ki. (Keller László: Köszönöm.)
Mondom még egyszer: ezt megteszem, de a konkrét ügyben nem tudok most érdemben állást foglalni, de azt hiszem, nem is ez volt a felszólalás értelme és célja.
Még egy bizottsági előadó van: Tóth Károly képviselő úrnak, az önkormányzati bizottság előadójának adom meg a szót. (Lendvai Ildikó: Ügyrend!)
(24.00)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem