BOROS LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

BOROS LÁSZLÓ
BOROS LÁSZLÓ jegyző: Tisztelt Országgyűlés! A vita javasolt szerkezete a következő:
Az ajánlás 2-17. pontjai a törvényjavaslat általános rendelkezéseiről szóló szabályok módosításait kezdeményezik. A tartalmi összefüggésekre figyelemmel ebben a szakaszban szerepel a 48. pont, valamint a preambulum módosítását kezdeményező 1. pont is.
A következő vitaegység az ajánlás 18-51. és 105-107. pontjait foglalja magában, amelyek a fogyatékos személyt megillető jogokról, ezek érvényesülésének célterületeiről és a jogok védelméről szóló részletrendelkezések módosításait javasolják.
Majd az 52-74. pontok vitájára kerül sor, amelyek a rehabilitációra és a fogyatékossági támogatásra vonatkozó külön szabályok módosításaira terjesztenek elő indítványokat.
Ezt követi az országos fogyatékossági tanács és az ehhez kapcsolódó program szabályait módosító indítványok vitája az ajánlás 75-104. pontjai szerint.
Majd a 108-124. pontok vitája következik a fogyatékosok jogvédelme, valamint a záró rendelkezések alapján.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem