KOVÁCS LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

KOVÁCS LÁSZLÓ
KOVÁCS LÁSZLÓ külügyminiszter: Tisztelt Képviselő Úr! Én nem állítottam, hogy erre szükség van és az, amit ön kérdez, nem külügyminiszteri kompetencia. (Csóti György: A miniszterelnököt kérdeztem!) Akkor nem kellett volna engem elfogadni válaszadóként. (Csóti György: Miért vállalta? - Dr. Avarkeszi Dezső: Máskor adjál címet rendesen!)
Szeretném újból megerősíteni azt, hogy én azzal vitatkozom, amit ön levon következtetésként a kétségtelenül negatív jelenségekből. Nem igaz az, hogy Magyarország Európa koldusává válik, nem igaz az, hogy Magyarország ebbe az irányba halad. Ha ebbe az irányba haladna, akkor Magyarországnak esélye sem lenne az Európai Unióhoz történő csatlakozásra. Márpedig azt hiszem, mindketten örülhetünk annak, hogy Magyarországnak erre igen reális és jó esélyei vannak.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem