SELMECZI GABRIELLA

Teljes szövegű keresés

SELMECZI GABRIELLA
SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Miniszter Úr! Köszönöm szépen a válaszát és a tájékoztatását. Egyfelől arra szeretném kérni önöket, hogy fokozottabban tájékoztassák a nyugdíjasokat - és főleg az özvegyi nyugdíjban részesülteket - arról, hogy milyen lehetőségeik vannak, hiszen a lakossági fórumokból és a telefonokból az derült ki, hogy nem kellően tájékozottak. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Ezt ti is megtehetitek!)
A második kérésem önökhöz - miután csupán pár ezer nyugdíjast érint hátrányosan ez a bizonyos új rendszer, és az állami költségvetésben nem tétel e nyugdíjasok problémáinak a kezelése -, vizsgálják meg annak lehetőségét, hogy a nyugdíjrendszeren belül próbálják orvosolni ezeket a problémákat, hogy ne legyen ennyire bonyolult a rendszer, ne kelljen az önkormányzathoz elmenniük igényelni ezt a bizonyos időskorúak járadékát.
Az utolsó megjegyzésem az, hogy miért van az, hogy amikor (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) a nyugdíjasok...
Köszönöm szépen. Az időm letelt, úgyhogy várom még a miniszter úr reakcióit.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem