KUNCZE GÁBOR

Teljes szövegű keresés

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Elnöknő! Tisztelt Képviselőtársaim! A képviselő úr kérdése egy valós kérdésre vonatkozik, ez egy létező probléma. Valóban, a határőrség esetében a nyelvpótlékot, a veszélyességi pótlékot, illetve az illetménykiegészítés jogalapját illetően vita bontakozott ki, amelyet el kell rendezni.
Tájékoztatom a képviselő urat, hogy a mai napon 11 órától kezdődött egy egyeztetés a határőrség és a szakszervezetek között. Ennek az egyeztetésnek a végén feltehetően megállapodás születik, ebben az esetben visszamenőleg, a törvény által megszabott határidőtől kezdődően kerül sor a nevezett pótlékok kifizetésére.
Egyetértek képviselő úr azon megállapításával, hogy a ma még meglehetősen nehéz anyagi körülmények között is mindent ki kell fizetni a rendvédelmi szervek és a fegyveresek, hivatásosok részére, amelyekre a törvény lehetőséget ad. Természetesen itt figyelembe kell venni a költségvetés korlátait is, de itt lehet a törvénynek megfelelő megoldásokat találni, és ebben az esetben a kifizetésre visszamenőleg kerül majd sor. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem