DR. GYURICZA BÉLA

Teljes szövegű keresés

DR. GYURICZA BÉLA
DR. GYURICZA BÉLA (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Köszönöm szépen válaszát. Megnyugtatott, hiszen a legalapvetőbb dolog az, hogy az állomány valóban megkapja a járandóságot.
Egyre hívnám föl tisztelt miniszter úr figyelmét, hogy a törvényességi felügyeletnek van egy másik oldala is. Azt a törvényi előírást is tartsák be, hogy önnek mint miniszternek, illetve az országos parancsnoknak van joga, illetve lehetősége intézkedni a teljes állományra, mert adott esetben helyettesek és olyan személyek írnak alá az egész állományra vonatkozó intézkedést, akiknek nincs erre jogosultságuk. Ez külön problémát fog okozni a későbbiekben is, és a feszültség ezzel nem szűnik meg, hiába kerül végrehajtásra az, amit most ön megígért. Mindenesetre azt hiszem, ez kellő megbízhatósággal a személyi állománynál is javítani fogja a helyzetet.
Köszönöm szépen, miniszter úr. (Taps.)
(14.50)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem