DR. DOBOS KRISZTINA

Teljes szövegű keresés

DR. DOBOS KRISZTINA
DR. DOBOS KRISZTINA (MDF): Köszönöm szépen a választ; és államtitkár úr is hű önmagához, hiszen legtöbbször minősíteni szokta a kérdezőt is és a kérdést is. De természetesen államtitkár úrnak - ugyanúgy, mint másnak - joga lett volna ahhoz, hogy szakértőt küldjön és kérdezze meg, hogy miről kívánok kérdést feltenni.
A válasz azonban nem tudott megnyugtatni, hiszen miniszter úr párttársa indította el a támadást, és valószínű, hogy ez a támadás, ha szakmailag egyetért miniszter úr ezzel a képzési formával, csak politikai lehet. És amennyiben a közvélemény-kutatást emlegette államtitkár úr, akkor el kell mondani, hogy a Szonda Ipsos közvélemény-kutatása szerint az egyik legbecsületesebb pártelnöknek Lezsák Sándort jelölték meg. Tehát úgy gondolom, hogy valószínűleg államtitkár úr is olvasta a Szonda Ipsosnak ezt a felmérését, és valószínűleg bízik ezen világhírű cégnek a felmérésében.
Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem