POKORNI ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

POKORNI ZOLTÁN
POKORNI ZOLTÁN (Fidesz): Köszönöm. Miniszter úr, talán nem értettük félre egymást: senki sem hitte azt, hogy a szlovák fél örömmel megy bele egy harmadik fél bevonásába. A mi javaslatunk éppen ezért azt volt, hogy a tárgyalások kezdetekor kellett volna ezt világossá tenni. Ahogyan ezt Horn Gyulának javasoltuk szeptember végén: a tárgyalások kezdetekor már ez kell hogy legyen a magyar fél álláspontja, ez a tárgyalások feltétele. Ebben az esetben Szlovákiának kellett volna megmagyarázni, hogy miért nem fogadja el az Európai Unió szakbizottságának képviselőit a tárgyalásokon, és nem nekünk utólag, mintegy kármentésként beerőltetni néhány vagy egyes kérdésekbe a harmadik fél bevonását.
Alapvetően a tárgyalási stratégia megítélésében gondolunk mást erről, mint ami a gyakorlat volt, mint ahogyan ezt az önök kormánya lefolytatta. Ön jól fölmutatta a köztünk lévő véleménykülönbséget.
Köszönöm. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem