DR. SZILI KATALIN

Teljes szövegű keresés

DR. SZILI KATALIN
DR. SZILI KATALIN környezetvédelmi és területfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök asszony. Feltételezem, hogy a képviselő úrnak is - aki egyébként a környezetvédelmi bizottság tagja, és tudomásom szerint ma reggel sem vett részt a bizottsági ülésen, ahol éppen e tárgyban folytak a viták -, elég furcsa gyakorlat lenne az, ha ily módon vitatnánk meg valamennyi módosító indítvány sorsát. Én ezt nem fogom most megtenni.
Viszont visszautasítom a képviselő úrnak azokat a vádaskodásait, amelyek zárt ajtók mögötti megegyezésekre utalnak, hiszen minden egyes kérdéskörben a kormány képviselője és magunk is egyeztetéseket folytatunk, hangsúlyozom, a széles körű társadalmi egyetértés és a játékszabályok betartásával.
Kérem a képviselő urat, hogy ezt a fajta gyakorlatot a jövőben ne folytassa, és hangsúlyozom azt, hogy még nem zárult le ennek a kérdésnek a kezelése, hiszen az 386 képviselő, illetőleg a képviselők nagy részének támogatásától függ. Ebben még önök előtt is ott áll a voksolás lehetősége.
Köszönöm. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem