DR. SZILI KATALIN

Teljes szövegű keresés

DR. SZILI KATALIN
DR. SZILI KATALIN környezetvédelmi és területfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót. Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Megvallom őszintén, nem tudom, hogy képviselő úr kivel szemben gyakorolt kritikát ötperces napirend utáni hozzászólásában. Hiszen felvázolta azt, amit a parlament tett ez ügyben bizottságok létrehozásával, ugyanakkor a kormányon kéri számon azt, hogy ezek nem működtek. Azt gondolom, képviselő úr, hogy a Házszabály szabályozza, mit tehet a parlament, mit tehetnek a parlament bizottságai, és azt gondolom, hogy ettől a tevékenységtől különbözően megvan a kormánynak is a feladata.
Amit képviselő úr elmondott, hogy a valódi tényeket az ország elé kell tárni, mi soha nem vontuk kétségbe, és ezt a kormány sem vonta kétségbe soha. Azonban csak arra kérem képviselő urat és valamennyi képviselőtársamat, ha kritikát gyakorol valami miatt, akkor azt valóban a kauzalitásnak megfelelő összefüggések alapján tegye - azt gondolom, ebben a képviselő úr engem rendkívül jól ért -, és ha kritika gyakorolható a bizottságok működésével kapcsolatban, akkor a kritikát a bizottságok működésére vonatkozóan kell gyakorolni, s nem a kormány működésével kapcsolatban.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem