DR. SZILI KATALIN

Teljes szövegű keresés

DR. SZILI KATALIN
DR. SZILI KATALIN környezetvédelmi és területfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Kizárólag ez utóbbihoz: feltehetően elkerülte képviselőtársamnak a figyelmét, hogy a preambulum a 2. tárgyalási szakaszban volt, az volt az ajánlás 2. pontja, amit a képviselő úr terjesztett be, és ezt tárgyalta a képviselő úr legelőször, úgyhogy valószínű, ez okozta ezt a felborulást.
Szeretném elmondani a képviselő úrnak és valamennyi képviselőtársamnak, hogy a tárca mint előterjesztő továbbra is tartja magát ahhoz az alapelvéhez - mivel az országos területfejlesztési koncepció alapvetően egy rendkívül hosszú előkészítési folyamat, rendkívül széles konszenzus alapján került ide a parlament elé -, hogy természetesen, mivel ez egy alulról építkező koncepció, ami ide került, csak és kizárólag azokat a módosító indítványokat tudja támogatni a kormány, illetőleg az előterjesztő, amelyek ezt a konszenzust nem borítják fel. Én erre utaltam a képviselő úrnak az elmúlt héten adott válaszomban is és természetesen mindaddig, amíg végszavazásra nem kerül sor, ehhez tartjuk magunkat.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem