DR. CSIHA JUDIT

Teljes szövegű keresés

DR. CSIHA JUDIT
DR. CSIHA JUDIT tárca nélküli miniszter: Köszönöm szépen. Kedves Képviselő Úr! Tekintettel arra, hogy a végelszámolás már a befejezéséhez közeledik - nemcsak azért, mert jó néhány éve tart, hanem ténylegesen is a zárómérleg elkészítése felé tartunk -, abban tudok közvetíteni, hogy ez valóban mihamarabb megtörténjen, és a belterületi föld után járó ellenértéket az önkormányzat számára kifizesse a végelszámoló. Hogy az önkormányzat ezt arra fogja-e fölhasználni, hogy az óvodát megvásárolja, az az önkormányzat képviselő-testületének kompetenciája, itt az én kompetenciám véget ér. Gondolom, a képviselő-testület mérlegelni fogja, és bölcs döntést fog hozni a tekintetben, hogy az óvodát meg tudják szerezni.
Első megjegyzéséhez pedig annyit hadd tegyek hozzá, hogy az önkormányzatnak 1997-ben módja volt pályázni. Négy magántársaság pályázott, és nem volt közöttük az önkormányzat. Ezt csak kiegészítő információként mondtam el.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem