DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Teljes szövegű keresés

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY népjóléti miniszter: A víz is... - ez az. (Bekapcsolják a mikrofonját.)
Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Frakcióvezető Úr! Szívesen elmegyek sétálni önnel március 10-én, akár a Fiumei út környékére is; biztosíthatom, hogy nem lesz ilyen sorbaállás, merthogy a kormány intézkedéseket fog tenni a hasonló intézkedések megakadályozására.
A másik pedig: valóban, igen, a hatálybalépésre ugyan kellő időben fel lehetett készülni, de a nyomtatványok nem a kormány hibájából nem készültek el időben - de a dolognak ez a része a társadalombiztosítási önkormányzatot terheli, az igazgatási szerveket.
Ön, képviselő úr, pontosan tudja, hogy az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnak a kormány csupán rendeletben adhat feladatot, egyébként pedig az Egészségbiztosítási Pénztár az Egészségbiztosítási Önkormányzat irányítása alatt áll. Köszönöm. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem