DR. TÍMÁR GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

DR. TÍMÁR GYÖRGY
DR. TÍMÁR GYÖRGY (FKGP): Nagyon köszönöm a szót, elnök úr. Igen tisztelt Farkas Imre Képviselőtársam! Kénytelen vagyok felhívni az ön figyelmét a tartalom és forma kapcsolatára, összefüggéseire. Amikor a folyamatosan hezitáló általános kormányzati mentalitást tapasztaljuk, és ennek a következtében van szükség úgy a tartalmi, mint a formai változtatásokra, akkor úgy gondolom, a Független Kisgazdapárt elnöke kellő alappal mutatott rá azokra a tartalmi elemekre, amelyek szervesen összefüggnek azokkal a látszólagos formai tényezőkkel, amelyekről ön próbált most összefoglaló áttekintést nyújtani.
Sokkal helyesebb lenne, ha a magyar alkotmány alapján hosszú távú jogszabályokat alkotott volna meg a jelenlegi kormányzat - nem most, hanem a hatalomgyakorlás megkezdésének időpontjában -, és ennek megfelelő formai elemek tudnának funkcionálni. És teljesen hibás, a szakértelmet megkérdőjelező az előrelátás teljes hiánya, amely sajnos a mindennapi életünkből következően a kormányzatnak felróható.
Köszönöm, elnök úr.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem