HEGYI GYULA

Teljes szövegű keresés

HEGYI GYULA
HEGYI GYULA (MSZP): Köszönöm szépen, államtitkár asszony. Tudom, hogy államtitkár asszony pécsi illetőségű, és őszintén remélem, hogy egyszer a Moszkva tér megközelítően olyan állapotokat fog mutatni, mint mondjuk, a Kossuth tér vagy pedig a Széchenyi tér Pécsett, amelyek valóban méltóak arra, hogy ott az emberek jó érzéssel töltsék el a szabadidejüket.
Egyébként valóban nemcsak a budai lakosok érdeke, hogy a Moszkva tér fejlődjék, hiszen innen lehet feljutni a Várba, innen lehet kijutni a hűvösvölgyi kirándulóhelyekre, innen lehet eljutni számos budai szállodába. Aki ismeri a teret, az tudja, hogy igen nagy az idegenforgalma, és azokért az állapotokért, amelyek jelenleg vannak, valóban szégyenkeznünk kell. Némi iróniával azt kell mondanom: már attól félek, hogy előbb-utóbb Moszkva városa tiltakozni fog, hogy egy ilyen igen rossz megjelenésű teret neveztek el róla Budapesten.
Remélem, hogy néhány éven belül meghívhatom államtitkár asszonyt egy rövid sétára a felújított Moszkva téren. Ezzel a feltétellel elfogadom a választ.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem