BARSINÉ PATAKY ETELKA

Teljes szövegű keresés

BARSINÉ PATAKY ETELKA
BARSINÉ PATAKY ETELKA (MDNP): Miniszter Úr! Amit most hallottunk, az tulajdonképpen éppen azt bizonyítja, hogy mennyire zűrös a helyzet. S ez így, ahogy most elhangzott, se hideg, se meleg. Azt kell mondanom, hogy nincs területfejlesztési koncepció, amit elfogadtunk volna, nincs egy elfogadott lobbytörvénye ennek a parlamentnek, közben pedig folynak az infrastrukturális beruházások, és van egy kész MSZP-s lobbylista.
Az MSZP-s lobbylista erősíti azt, hogy ebben az országban mindent ki lehet járni. Itt lassan kiépül egy érdekkijáró rendszer, ami nyilván nem mindenki számára járható. A Néppártnak az a véleménye, hogy miközben erkölcsi botrányokkal terhes a magyar közélet, életveszélyes lobbylistákat gyártani. Örülnénk, ha elhangzana ebben a parlamentben, hogy a fejlesztési koncepciók nem az összes országra kiterjedő MSZP-lobbylista alapján készülnek. Köszönöm. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem