ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Képviselő Úr! Ne haragudjon, de most nem tudok mit kezdeni ezzel a felvetésével. (Dr. Torgyán József: Majd adok tanácsot! - Zaj.) Kétségtelenül előfordul, hogy valamelyik képviselőtársam gondolatban gazdag hozzászólása vagy a kifejezések gazdagsága miatt talán nem figyelek oda időben és nem kongatom meg. De egyébként mindenkinél, ahogy az óra mutatja, megkongatom. Vannak képviselőtársaim, akik még egy 10-20 másodpercet beszélnek; talán csak Szabad György képviselő úrral teszek pozitív kivételt.
Sándorffy képviselő úr rendkívül megdöbbent, hogy letelt az ideje, nem a frakcióvezető úr rutinjával beszélt, és nem mondta el még azt a 10 vagy 20 másodpercet, amit ilyenkor egyébként el szoktak még mondani, képviselő úr.
Az pedig, hogy a harang hol erősebben, hol kevésbé erősen szól... - bocsásson meg, de ezzel nem tudok mit kezdeni. (Zaj. - Közbeszólás balról: Mit volt ebben az ügyrendi?)
Negyedórás szünetet rendelek el.
(Szünet: 17.28-tól 17.45-ig
Elnök: dr. Kóródi Mária
Jegyzők: Boros László és Sasvári Szilárd)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem