HORN GYULA

Teljes szövegű keresés

HORN GYULA
HORN GYULA miniszterelnök: Itt azt javasolják a kollégák, hogy ön is írjon például olyan című könyvet, hogy: "Durungok" (Derültség a bal oldalon), "Bunkók" és így tovább - lehet írni, de én ilyeneket nem javasolok.
Tisztelt Képviselő Úr! Soha nem mondtam - sem én, sem a kollégáim itt az MSZP-frakcióban vagy a kormányban -, hogy ilyen vagy olyan rózsás ennek az országnak a helyzete. Meg kell mondanom - a kistermelőknek éppúgy, mint a nyugdíjasoknak, a bérből és fizetésből élőknek üzenem -, hogy szeretném megköszönni azt az áldozatvállalást, amit tettek; mert ők hozták az áldozatot azért, hogy ma ott tart a magyar gazdaság, ahol tart.
Végül még egy dolgot szeretnék a figyelmébe ajánlani: itt a parlamentben és a Ház falain kívül az értelmet - az értelmet! - ne pusztítsuk, ne gyilkoljuk le! Próbáljuk az értelem súlyát megbecsülni és az eszünket használni, ha az ország dolgairól van szó! (Taps a kormánykoalíció padsoraiban. - Zaj az ellenzék soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem