KRISTYÁNNÉ AKNAI ERZSÉBET

Teljes szövegű keresés

KRISTYÁNNÉ AKNAI ERZSÉBET
KRISTYÁNNÉ AKNAI ERZSÉBET (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. A vita e szakaszában két módosító javaslatom mellett szeretnék érvelni. Az ajánlás II. kötetében található a 432. számú módosító javaslatom. Szerettem volna az oktatási törvénnyel szinkronban, azzal összhangban kiegészíteni a törvényjavaslatban azt a kitételt, hogy a helyi önkormányzatok részére biztosított mindenkori éves költségvetési hozzájárulások összege nem lehet kevesebb a tárgyévet megelőző kiadások 80 százalékánál.
(20.10)
Ez a kitétel az oktatási törvényben már létjogosultságot nyert az oktatásra fordítandó összegeket illetően.
A másik kiegészítésem: 436. számmal a törvény egyik olyan célját szeretném itt megfogalmazni, hogy a helyi önkormányzatok igyekezzenek minél jobban helyi szinten megoldani a rájuk háruló gyermekvédelmi feladatokat, és amennyiben önmaguk ezt megoldani nem tudják a normatívából, természetesen járuljanak hozzá, ha ezt a feladatot más önkormányzat veszi át.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem