DR. TORGYÁN JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Igen tisztelt Miniszter Asszony! A Független Kisgazdapárt megyei szervezeteinek kötelezettsége volt - jelenleg is az, és lesz -, hogy a mezőgazdasági termelők mellett kiálljanak. Ezért ne csodálkozzék, hogy ők részt vesznek - nem egyszer kezdeményezőleg - az ilyen megmozdulásokban. (Zaj és derültség a kormánypárti sorokban.)
De elmondottam, hogy honnan lenne előteremthető az a pénz, amelyből a mezőgazdaság gondjai, bajai megoldhatók lennének. Engedje meg, hogy a 900 milliárd forinton túl további megtakarítási lehetőségekre hívjam fel a figyelmét. Ilyen lehetőség van az elhibázott bankkonszolidációban, a privatizációs kötelezettségvállalásokban, a "tocsikolás"-ok felszámolásában, az esztelenül magas végkielégítések megszüntetésében, a csillagászati jövedelmek lefaragásában (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi a rendelkezésre álló időkeret leteltét.), az álszakértői díjak megnyirbálásában, a Budapest Bank, a Polgári Bank… (Az elnök kikapcsolja a képviselő mikrofonját. - Dr. Kiss Gábor: Nagyon helyes! - Derültség a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem