BAUER TAMÁS

Teljes szövegű keresés

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Gondolom, önök is kitalálták, hogy nem a Sepsey Tamás által tárgyalt törvényjavaslat fő gondolatmenetéhez kívánok hozzászólni, hanem élni kívánok azzal a lehetőséggel, hogy Sepsey Tamás példálózás céljából érintett egy olyan kérdést, amelyet a Magyar Demokrata Fórum rendszeresen napirend előtt szokott szóba hozni. Akkor nekem mindig csak két percem van arra, hogy a véleményünket előadjam. Talán most mód van arra, hogy nem kettő, hanem három vagy négy percig is elmondjam a lényegét annak - nem többet -, amiről állandóan beszélünk.
Sepsey Tamás arról beszélt, hogy károkozás történt ennél a szegény Budapest Banknál. Arról beszélt, hogy az államot nyilvánvalóan kár, milliárdos kár érte.
Tisztelt Képviselőtársaim! Egy bank nem olyan, mint egy ház. Egy bank... (Dr. Sepsey Tamás: Annál jobb!) követelések és tartozások együttese. Hogy a követelések és a tartozások együttvéve mennyit érnek, az egy nagyon bonyolult közgazdasági kérdés. Hogy egy banknak mennyi a reális ára, az is egy nagyon bonyolult közgazdasági kérdés. Hogy ez a bank...

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem