DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Teljes szövegű keresés

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Mindenesetre sajátos, tisztelt képviselőtársaim, hogyha az ember kérdést tesz fel, abban a pillanatban támadást kap. Nem hánytam az önök szemére semmit! Azt szerettem volna tudni, hogy miért van itt a határ. Én nem a feléledési időről beszéltem, vagy pedig valamit nem értek jól. Én arról beszéltem, hogy ha valaki 16 évvel ezelőtt özvegyi nyugdíjba került, és a saját jogú nyugdíja mellett csak az együttfolyósítási határig kapta az összeget, arra miért nem vonatkozik a jelenlegi, új megállapítási szabály. Ezt kérdeztem: erre szeretnék választ kapni, hiszen ez nem feléledési kérdés, hanem az a kérdés, hogyha megállapítunk a nyugdíjasok körére egy új szabályozást, akkor meg kellene tudni mondani, hogy miért pont ott vonjuk meg a határokat, ahol megvonjuk.
Konkrét levelet kaptam: egy 80 éves nénitől kaptam ezt a kérdést, mindössze erre vártam választ. Persze el lehet mondani minden egyes válasz helyett, hogy az előző kormány miért nem oldott meg minden problémát ebben az országban, de én választ szeretnék kapni.
Köszönöm a figyelmüket.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem