DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR
DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR (FKGP): Megismertem ezek képzési rendszerét is. Ezekben az intézetekben egyébként valamennyiben tanítottam és a munkájukat éveken át ismertem, és éveken át dolgoztam ezekben. Ennek következtében azt is tudom, hogy ma ezek az iskolák, amelyek az előző kormánytól és rendelkezéstől nem kapták meg az állami munka jogait, most is működnek, félévenként 60-70 ezer forintos tandíjakkal, és ezen kívül rendkívül magas összegű különböző könyvek, jegyzetek és egyebek díjazásaival.
Ennek következtében azt kell mondanom, hogy ez nem a magyar oktatásügy rendszerébe betagozódó iskola, még akkor is, ha most, egy ilyen késői órán néhányan úgy látjuk vagy néhányan úgy látják, hogy ezt meg lehet szavazni. A helyzet az, hogy nem tudom, hogyan lehetne az ilyen oktatási formákat jellemezni, én megpróbáltam ezt viszonylag óvatosan körülírni. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem