DR. SZEKERES IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. SZEKERES IMRE
DR. SZEKERES IMRE (MSZP): Tisztelt Képviselőtársaim! Úgy gondolom, hogy nagyon egyszerű üggyel állunk szemben, és ebben nagy segítségünkre volt Torgyán József képviselőtársunk, frakcióvezető úr. Ötperces mondanivalóját nagy figyelemmel végigkísérve egy árva mondatot nem találtam benne, ami bármilyen információt, tényt vagy véleményt sugallt volna. Viszont kétségtelenül igaz, hogy lerántotta a leplet. Igaza van: a Kisgazdapártról rántotta le a leplet, mert ilyen felszólalásokkal, úgy gondolom, önmagát és a pártját minősíti.
Ami pedig a nemzetbiztonsági szervezet költségvetését illeti, én egy tanáccsal szeretnék önhöz fordulni: az ön kedves felesége tagja a nemzetbiztonsági bizottságnak... (Dr. Torgyán József: '89-ben nem volt!) ...amelynek szoros felügyelete, ellenőrzése alatt van a költségvetés; este, ha hazamegy a napirend utáni felszólalása után, kérdezze majd meg, hogy rendben van-e minden! (Derültség és taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem