SASVÁRI SZILÁRD

Teljes szövegű keresés

SASVÁRI SZILÁRD
SASVÁRI SZILÁRD (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök asszony! Tisztelt Államtitkár Úr! Az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Budapesti Műszaki Egyetem lágymányosi beruházási programjában az ELTE északi tömbön kívül még az informatikai tömb, a déli tömb, a sportközpont, továbbá a tanárképző kar és az építészkar épülete is szerepel. Az elmúlt interpellációmban jó néhány kérdésre nem kaptam választ, ezért kénytelen vagyok még egyszer feltenni ezeket a kérdéseket, tisztelt államtitkár úr.
Kinek volt joga az érvényes szerződések és jogosítványok szerint az északi tömb esetében a döntést meghozni, és dátumszerűen mikor történt ez meg?
Tett-e intézkedéseket annak érdekében, hogy az ELTE északi tömbjének beruházásán a világítástechnikai tárgyú szerződés felülvizsgálatra kerüljön?
A lágymányosi egyetem további beruházási pályázatait a közbeszerzési törvénynek megfelelően kívánják-e kiírni?
Mi a garanciája annak, hogy a további beruházási ütemben a közbeszerzési törvény szerint a pályázók azonos feltételekkel és esélyekkel indulhassanak? Tisztelettel várom válaszát. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem