TOKAJI FERENC

Teljes szövegű keresés

TOKAJI FERENC
TOKAJI FERENC (MSZP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Eredetileg nem kívántam hozzászólni, de erre a felvetésre két mondat erejéig szeretnék reagálni és figyelmébe ajánlani minden képviselőtársamnak.
A közeljövőben tárgyaljuk a büntető törvénykönyv módosítását. Ha itt különösen nagy kárt okozó cselekményről van szó - már pedig arról van szó -, akkor, azt hiszem, jó néhány jogásztársam egyetért, hogy nem muszáj csak ebben korlátozni és szabályozni: erre való a büntető törvénykönyv, hogy a sokkal súlyosabb cselekmények egész sorát kellő mértékben szankcionáljuk. Ha emlékezetem nem csal, bár egy pár éve abbahagytam a praxist, erre korábban is megvoltak az ide vonatkozó szakaszok; ezeket át kell tekintenünk, ha szükséges ezeket kell felújítani, és itt ezekre a kérdésekre egyszer és mindenkorra, úgy hiszem, konszenzussal, megnyugtató törvényt tudunk hozni. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem