IVÁNCSIK IMRE

Teljes szövegű keresés

IVÁNCSIK IMRE
IVÁNCSIK IMRE (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselőtársaim! A vitának ebben a szakaszában két témával kívánok foglalkozni. Az egyik az ajánlás 61. pontjában szerepel, a 21. § (2) bekezdésének kiegészítését javasolja annak érdekében, hogy csak az a személy kaphasson horgászjegyet, aki horgászszervezeti tagságát igazolja, és fogási naplóját leadja.
(20.00)
Csodálkozom, hogy az eredeti javaslatban ez a feltétel nem szerepelt, és nagyon örülök annak, hogy mindkét illetékes bizottság ezt a javaslatot támogatja, és sajnálom, hogy az előterjesztő nem ért egyet ezzel az indítvánnyal. Azért sajnálom, mert a szervezett horgásztársadalom meggyőződésem szerint joggal várja el, hogy állami horgászjegyet csak a szervezeti tagságot vállaló és a fogásinapló-leadási kötelezettségének eleget tevő személyek kaphassanak. Ezért a 61. pontban szereplő módosító indítvány elfogadását ajánlom a tisztelt Háznak.
A másik e szakaszhoz tartozó téma az elektromos eszközök használata, amellyel a 85-94. számú módosító indítványok foglalkoznak. Úgy ítélem meg, hogy az elektromos eszközzel történő halfogást célszerű szigorúan korlátozni, csak kivételes esetekben alkalmazható halfogási módszernek tekinteni. Éppen ezért a módosító indítványok között úgy ítélem meg, hogy ennek a törekvésnek a 91. számú módosító javaslat elfogadása esetén felelünk meg a leginkább, ezért ennek az elfogadását ajánlom a tisztelt Ház figyelmébe.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem