DR. KISS RÓBERT

Teljes szövegű keresés

DR. KISS RÓBERT
DR. KISS RÓBERT jegyző: Tisztelt Országgyűlés! A vita javasolt szerkezete a következő: az ajánlás 3. és 8. közötti pontjai a bevezető rendelkezések módosításait kezdeményezik. Ezek alkotják a részletes vita első szakaszát.
A következő vitaegység az ajánlás 9-55., valamint az ezekkel összefüggő 157. pontjai, amelyek a "Halászati jog" című fejezet egyes szakaszainak módosításait javasolják.
Majd az 56-113. pontjainak vitája következik a "Halgazdálkodás" című fejezetre vonatkozóan.
Ezt követi a törvényjavaslat IV. fejezete, a hal és élőhelyének védelme szabályaihoz benyújtott módosító javaslatok vitája az ajánlás 114-122. terjedő pontjai szerint.
Majd a 123-134. pontok vitája következik, amelyek a halászati igazgatással összefüggő állami feladatok és hatáskörök szabályainak módosításait kezdeményezik.
Ez után a törvényjavaslat VI. fejezetéhez, a "Halgazdálkodási és halvédelmi bírósághoz" benyújtott módosító javaslatok vitájára kerülhet sor, az ajánlás 135-145. pontjai szerint.
A 146. és 147. számú módosító javaslatok a halászattal összefüggő feladatok pénzügyi fedezetének rendezésére vonatkozó paragrafus módosításait kezdeményezik.
A zárórendelkezések módosítására benyújtott indítványokat az ajánlás 148-162. pontjai tartalmazzák. Az ajánlás 157. pontja azonban nem tartozik a vita e szakaszába.
Végül a törvényjavaslat címéhez és preambulumához benyújtott 1. és 2. ajánláspontok vitája következhet. Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem