DR. SZEKERES IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. SZEKERES IMRE
DR. SZEKERES IMRE (MSZP): (Dr. Torgyán József: Most olvasd, amit először akartál mondani!) Tisztelt Képviselőtársaim! Ez egy elég zavaros magyarázat volt. (Dr. Torgyán József: Neked, a te esetedben. - Zaj.) A Róth Manó nevet körülbelül 80-90 éven át használta szimbolikus megnevezésként a magyar szélsőjobboldali és a nyilas sajtó... (Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Így van!); ez a tény. Aki tehát ezt a nevet használja, az antiszemita uszítást követ el. (Közbeszólások a Kisgazdapárt padsoraiból, köztük Gyimóthy Géza: Nem igaz! - Taps a kormánypártok padsoraiban. - Dr. Torgyán József: Nem olvasta a nyilatkozatot.) Hogy hol hallotta, hol olvasta, lelke rajta.
Viszont szeretném bejelenteni a Magyar Szocialista Párt képviselőcsoportja nevében: az a szándékunk, hogy minden egyes uszító, kisebbségellenes, bármilyen jellegű kiszorító politika ellen fellépünk; örülök, hogy ez konkrét megoldási javaslatban - Szabó Iván szavaiban - megfogalmazódott; örömmel üdvözlöm ezt a kezdeményezést, és szeretném bejelenteni, hogy a Szocialista Párt képviselőcsoportja csatlakozni fog a Magyar Demokrata Néppárt javaslatához - komoly és felelősségteljes javaslatnak tartjuk.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem