MEZŐ ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

MEZŐ ISTVÁN
MEZŐ ISTVÁN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Magam is támogatni tudom Bauer képviselőtársunk javaslatát. Annyit tennék hozzá, hogy az utóbbi időben több helyen tapasztaltam jómagam is - például Miskolcon most nyílt meg egy hatalmas nagy Metro áruház, de nem akarok neki reklámot csinálni -, hogy ekkora nagy öles számokkal vannak kiírva az árak, az áfa nélküli árak, alatta meg ilyen picikével az áfás árak. Ennek szerintem fordítva kellene lenni. Gondolom, az áruház azt gondolja, hogy neki az a pénz, csak az áfa nélküli ár az övéké, illetve - kérdeztem ott egy-két vezetőtől - arra hivatkoznak, hogy van, aki az áfát visszaigényelheti.
(19.10)
Szerintem azok az emberek vannak jóval de jóval többen, akik az áfát nem fogják visszaigényelni. Engem személy szerint nem érdekel az, hogy áfa nélkül mennyibe kerül a termék. Engem és a legtöbb embert az érdekli, hogy mit kell kifizetni, az áfás árnak kellene a legjobban látszani, s azt kellene feltüntetni, hogy áfával együtt mennyibe kerül az az áru. Én személy szerint támogatom ezt a javaslatot. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem