DR. SZABÓ LAJOS MÁTYÁS

Teljes szövegű keresés

DR. SZABÓ LAJOS MÁTYÁS
DR. SZABÓ LAJOS MÁTYÁS (MSZP): Elnök asszony, köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Bauer képviselőtársam a szívemből beszélt. Nem nagyon értem, hogy az előterjesztő miért nem támogatja ezt a módosítást; szeretném, ha megmagyaráznák, ugyanis próbálta hosszasan fejtegetni, magyarázni.
Én hozzátennék még valamit nagyon nyíltan: minden írott reklám - különösen azok a reklámújságok, ahol a szín önmagában közvetítő erő - igenis alkalmas arra, hogy a vevőket, az embereket, a piacot megtévessze az, ha ezeket az árakat áfa nélkül közlik. Való igaz az is, én el nem tudom képzelni, hogy például Ausztriában olyan reklámok jelenjenek meg, amelyek alján ilyen kis csillaggal ott lenne, hogy "ohne Mehrwertsteuer".
Úgyhogy én nagyon kérem tisztelettel az illetékes bizottságot is, hogy próbáljon meg odahatni, hogy a módosítókról való szavazás esetén ez a gyakorlat most adódó lehetőséggel eltűnjék Magyarországról. Köszönöm a figyelmet. (Taps az SZDSZ padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem