DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Teljes szövegű keresés

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY népjóléti miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Kedves Képviselő Úr! Az országnak jelenleg 188 mentőállomása van, és az idén főleg a minőségfejlesztést tartottuk elsődlegesnek, hogy legyen több esetkocsi, több orvossal, mentőtiszttel ellátott kocsi.
A minisztérium költségvetési keretében új állomások létesítésére idén 50 millió forintot tudtunk elkülöníteni, amelyből 1996-ról áthúzódóan befejeződik Bicske város mentőállomása, elkészül a budafoki, valamint megkezdődik a hajdúböszörményi állomás építése.
Ami a pannonhalmi térséget illeti, az új mentőállomás létrehozását az Országos Mentőszolgálat szakmailag javasolja, indokoltnak tartja. Az önkormányzatokkal közösen nagyobb az esély az állomás létrehozására, ezért az önkormányzat felajánlását egy, a tulajdonában levő ingatlan átadásáról köszönettel vesszük. Az ez évi költségvetési tervezetbe ez már nem fér bele, azonban a képviselő úr kérdése, megszólalása kapcsán úgy gondolom, hogy a megvalósítás előkészítése érdekében meg tudjuk kezdeni a tárgyalásokat a jövő évi megvalósításról. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem