KOVÁCS KÁLMÁN

Teljes szövegű keresés

KOVÁCS KÁLMÁN
KOVÁCS KÁLMÁN közlekedési, hírközlési és vízügyi minisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! Természetesen az ön kérésének, mint bármely képviselő úr kérésének, nincs akadálya, mégis engedje meg, hogy itt a nyilvánosság előtt is válaszoljak és még egyszer megerősítsem: Magyarországon az elmúlt két és fél évben nem lett volna - ugye, ezt ön is belátja - több mint 350 milliárd forintnyi működőtőke, amelyet a szektor igényelt a beruházásokhoz.
Hangsúlyozni szeretném, hogy ezeknek a Magyarországon működő cégeknek a fejlesztésük befejezését követően az adókedvezményük megszűnik, ezen cégek itt fognak adózni, nyereségük egy részét is remélhetőleg itt, az országban fogják visszaforgatni. Díjtételeik, éppen a minisztériumi rendeletnek, illetve irányelvnek megfelelően a termelői árindex alatt fognak alakulni, és én úgy gondolom, hogy a magyar távközlési infrastruktúra elmúlt ötéves fejlődésében a külföldi tőke és a technológia bevonása meghatározó volt, a nemzetgazdaság érdekét szolgálta, és nem gyarmati sorba kerülésünket, hanem kulturális és gazdasági felemelkedésünket. Köszönöm. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem