ASZÓDI ILONA KATALIN

Teljes szövegű keresés

ASZÓDI ILONA KATALIN
ASZÓDI ILONA KATALIN (független): Tisztelt Államtitkár Úr! Többször beszéltem már mindenféle fórumon arról - nemcsak én, mások is -, hogy abban a régióban, ahol képviselő vagyok, óriási probléma a borhamisítás. Nemcsak azért probléma, mert adókieséssel jár, hanem azért is probléma, mert gazdasági, pénzügyi és piaci zavarokat okoz, valamint azért is, mert az ottani parasztság elégedetlenségének nagy része abból az indulatból származik, abból keletkezik, hogy a saját borát nem tudja értékesíteni és nem tud pénzhez jutni.
Szeretném megkérdezni, az ön hatáskörébe tartozó minisztériumban gondoltak-e arra, hogy valamiféle intézkedéscsomagot dolgoznak ki azért, hogy fellépjenek a borhamisítókkal szemben.
Ezt a kérdést minden illetékes minisztériumnak szeretném feltenni, mert ez a probléma nem egy minisztériumot, nem egy területet érint, hanem többet. Öntől nyilvánvalóan azt szeretném megtudni, ami az illetékességi területébe tartozik, annak kapcsán terveznek-e valamit, és ha igen, akkor mit. S egyáltalán, várható-e valamilyen pozitív végkifejlete annak a dolognak, ami ebben a régióban, illetve az ország borászatában zajlik. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem