DR. TORGYÁN JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Íme, ismét bebizonyosodott a kubai VIT kapcsán, hogy a totalitárius diktatúra hiába ölt magára báránybőrt, alatta mohó farkas lappang, és nekünk kötelezettségünk e mohó farkas ellen fellépni, még akkor is, ha időközben eltelt néhány év. Sajnálatos, hogy a farkas mindig megtalálja a farkast, hiszen jobban szeretnek csordában vadászni ártatlan bárányokra - és ez a dolog lényege. Akkor, amikor Magyarországon ismét olyan dalokat lehet hallani a rádióban, amelyet a Red Punk együttes ad elő, hogy "Üsd a kisgazdát!"... (Derültség, zaj.), "Irtsd a kulákot!", "Irtsd a svábot!", hogy megint üldözhetik ezeket, akkor ne csodálkozzanak azon, hogy a hatalom ismét eljut a kubai VIT dicsőítéséig, segítéséig.
A Független Kisgazda-, Földmunkás és Polgári Párt álláspontja mindig is az volt, hogy az alapvető emberi jogok és szabadságok mellett nemcsak deklarációval kell kiállni, hanem tettekkel is; tehát megengedhetetlen, hogy a Ház eltűrje a kormányzata vagy annak bármely szerve részéről az ilyen magatartást, hogy támogassa azt a VIT-et, amelynek minden rossz vonatkozását egy napi parlamenti vita kapcsán sem lehetne részleteiben feltárni. Ezért a Független Kisgazdapárt támogatja a fiataldemokraták felvetését, helyesli azt. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem