SELMECZI GABRIELLA

Teljes szövegű keresés

SELMECZI GABRIELLA
SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! Mi is tudjuk, hogy a nyomozás folyik a két ügyben. Viszont arra az aspektusra senki nem világított rá, hogy esetleg a két ügynek egymáshoz köze lehet. Márpedig ha a két ügynek valamiféle köze van egymáshoz, akkor véleményünk szerint a szálak elég messze vezethetnek. Ezért voltam kíváncsi az ön véleményére, hogy el tud-e képzelni összefüggést a két ügy között. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Nagy fantáziával! - Szórványos derültség.)
Ami ezeket az azonnali kérdéseket illeti, azt hiszem, ezt a történetet, amely az Egészségbiztosítási Önkormányzatról szól, azt nem a képviselők, nem az ellenzéki képviselők írják, hanem sajnos maga az önkormányzat a tevékenységével produkálja ezt a krimibe illő történetet és azt a kérdéssorozatot, amit itt ön most az ellenzék részéről lát.
(13.50)
A másik megállapításom pedig, hogy amikor a járulékfizetők pénzéről van szó - ami egy tetemes összeg -, akkor nem lehet eleget kérdezni. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem