LÁNYI ZSOLT

Teljes szövegű keresés

LÁNYI ZSOLT
LÁNYI ZSOLT (FKGP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Hölgyeim és Uraim! A két percben inkább Lendvai Ildikó képviselőtársnőmnek szeretném mondani, hogy valószínűleg félreértett, vagy én fogalmaztam esetleg rosszul: én nem a politikától, hanem a kormánypolitikától kívántam meg egy távolságot a médiatörvény szellemében; ha úgy tetszik, akkor talán így értelmezhető, amit én próbáltam mondani - nem általában a politikától, hisz ez természetes. Akkor, mondom, valószínűleg rosszul fogalmaztam.
Máskülönben én sok mindennel egyetértek, amit a képviselőtársnőm mondott, azonban mégis azt kell mondjam, hogy a gyakorlati életben nem tapasztalható ez a nagy pártsemlegesség, illetve a pártokkal egyforma távolságtartás; ezt a véleményemet fenntartom, lehet, hogy úgy, mint ellenzéki képviselő. De én azt hiszem, hogyha megkérdezzük, és a panaszbizottságba beadott különféle papírokat megnézzük, akkor azért van ebben valami igazság, amit én mondok.
Az államtitkár úrnak nem kívánok válaszolni, mert az az érzésem, ő nem nagyon érti, hogy miről van szó, mert a médiatörvény egy kicsit más, mint az ő megszokott területe. És emiatt nem kívánok ezzel visszaélni, mert elég furcsa dolgokat mondott. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem