KUNCZE GÁBOR

Teljes szövegű keresés

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Sepsey képviselő úr felszólalásának egyetlen elemére szeretnék reagálni annak érdekében, hogy téves híradások ne jelenhessenek meg a üggyel kapcsolatban.
Tudni kell, hogy a parlamenti pártok június hónapban egyeztettek ezekről a kérdésekről, júliusban nyújtottuk be az Országgyűlésnek a törvényjavaslatot, és augusztus második felében született a népszavazási kezdeményezés. Az tehát nem áll, hogy ennek figyelembevételével nyújtottuk volna be, és akarnánk valamifajta zavart kelteni az aláírásgyűjtéseket illetően.
A pártok időközben, az egyeztetések kapcsán jelezték ezt a problémát, az augusztus végi egyeztetéseken a megfelelő megoldást megtaláltuk, és az ezt tükröző módosító indítvány pedig a Ház előtt van. Ezen az egyeztetésen a Magyar Demokrata Fórum képviselője is jelen volt, a változtatásokkal egyetértett, vagyis e tekintetben semmilyen probléma nincs az aláírásgyűjtés előtt, és egyébként ebből a problémából adódóan sem kérdőjeleződhetne meg a népszavazási kezdeményezés.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem