DR. RAPCSÁK ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

DR. RAPCSÁK ANDRÁS
DR. RAPCSÁK ANDRÁS (Fidesz): Köszönöm miniszter úr válaszát. Mint gyakorló polgármester naponta találkozom ezzel a problémával. Nem ilyen egyszerű a kérdés. Nem tudom elfogadni, hogy ilyen az európai gyakorlat. Vagy ilyen, vagy nem ilyen - nem mindenütt ilyen, és nem biztos, hogy jó ez a gyakorlat. Kollektívan büntetni egy házat, mert valahol tiltott vízkivételezés van, nem lehet.
Csak egy egyszerű műszaki problémát szeretnék miniszter úrnak elmondani. Van egy hitelesített mellékvízmérő, amely a lakás fogyasztását méri, van egy hitelesített vízmérő, amely az összfogyasztást méri, és ez teljesen más méréshatárral, más hitelesítési hibaszázalékkal működik, és hosszú távon ez is eltérést okozhat. Nem megoldás így kollektívan büntetni egy lakóközösséget! Meggyőződésem, hogy a felderítés alapján a vízszolgáltatónak joga lehet a különbözetet kiszámlázni, de csak felderítés után.
Így automatikusan nem tartom jó megoldásnak, nem tartom helyesnek, és ezért miniszter úr válaszát (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) elfogadni nem áll módomban. (Szórványos taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem