DR. CSIHA JUDIT

Teljes szövegű keresés

DR. CSIHA JUDIT
DR. CSIHA JUDIT tárca nélküli miniszter: Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Kedves Képviselő Asszony! Azt gondolom, hogy minden kormány úgy működik, hogy a saját belügyeire, saját magára nézve feladatokat határoz meg és határidőket is szab. A határidő letelte előtt megvizsgálja a feladat teljesítését abból a szempontból is, hogy a határidő tartható-e. Ez a kormány, amelyiknek én is tagja vagyok, legalábbis azt teszi, hogy hónapról hónapra előre - még a határidők lejárta előtt - áttekinti, hogy nem kell-e rajta változtatni, teljesíthető-e; ha úgy tetszik, a Miniszterelnöki Hivatal közigazgatási államtitkára kellő időben felhívja a tárcák vezetőit, hogy határidő közeleg, és tessék szíves lenni nem elfelejteni.
Ebben az esetben annyi történt, hogy a vizsgálatokat elvégezték, az ehhez szükséges szabályozás azonban húzódik tovább, de a határidő módosítása itt is megtörtént, tehát ha úgy tetszik, saját határidejét hosszabbította a kormány.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem