DR. KÁVÁSSY SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

DR. KÁVÁSSY SÁNDOR
DR. KÁVÁSSY SÁNDOR jegyző: Elnök Asszony! Tisztelt Országgyűlés! A törvényjavaslat szerkezeti rendje és a módosító javaslatok közötti összefüggésekre figyelemmel a részletes vita első szakaszában a főösszegekre vonatkozó rendelkezések módosításait kezdeményező indítványok szerepelnek az ajánlás 1-3. pontjai szerint.
A második szakaszban a költségvetés végrehajtásával kapcsolatos egyes rendelkezésekhez érkezett javaslatok vitájára kerül sor a 4-12., valamint a 24-28. pontok alapján.
A vita harmadik szakaszában szerepelnek az államadósság köre, kezelése és változása című rész módosításait kezdeményező indítványok az ajánlás 13-19. pontjai alapján.
Ezután az 1997. évi költségvetésről szóló törvény egyes szakaszainak módosításait kezdeményező indítványok vitája következhet a 20. és 21. pontok alapján.
Végül pedig a vegyes és zárórendelkezéseket módosító 22. és 23. ajánlási pontok vitájára kerül sor.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem