DR. SZABÓ ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

DR. SZABÓ ZOLTÁN
DR. SZABÓ ZOLTÁN művelődési és közoktatási minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök asszony. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Asszony! Való igaz, hogy a szóban forgó sajtótájékoztató október 30-án zajlott le ugyanakkor a felsőoktatási intézményekhez a tárca október 15-én eljuttatta a pályázati felhívást. Ez tehát több mint két, inkább három hét rendelkezésre álló idő. Azt gondolom, ennyi idő alatt a pályázatot be lehet nyújtani. Természetesen amennyiben kiderül, hogy jelentős, a támogatásra jogosult hallgatói rétegek lemaradtak a pályázatról, akkor megnézzük, mit lehet tenni. Viszonylag szoros a határidőnk a tekintetben - a köztársasági ösztöndíjhoz hasonlóan történik majd az elbírálás -, hogy november 17-én eredményt kellene hirdetnünk. De meg fogjuk nézni, hogy a közalapítvány alapító okiratával, illetőleg alapszabályzatával összhangban mit tudunk tenni.
Még egyszer mondom azonban: a tárca október 15-én eljuttatta a felsőoktatási intézményekhez a pályázati felhívást. Talán három hét mégsem olyan kevés idő, hogy ez alatt ne lehetne egy havi 5 és 17 ezer forint közötti összegre pályázatot benyújtani, ha valaki rá van szorulva. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem