DR. DÁVID IBOLYA

Teljes szövegű keresés

DR. DÁVID IBOLYA
DR. DÁVID IBOLYA (MDF): Köszönöm a szót. A kormánypártok gyakran élnek azzal a kifejezéssel, hogy kommunikációs zavar történt. Tisztelt Államtitkár Úr! Én szeretném tudni, hogy mely főiskolák és mely egyetemek kaptak időben tájékoztatást erről, mert én tudok olyan főiskolát, amely nem kapta meg péntekig ezt a tájékoztatást. Így természetes volt az emberekben az a kíváncsiság, hogy csak nem valami kliensrendszer dolgozik az alapítvány körül, amelyik tudta, hogy mely főiskoláknak és mely egyetemeknek és hova kell elküldeni a pályázati lehetőséget, mert nem egységesen és nem úgy tették közzé, hogy bárki hozzáférhessen ehhez a pályázathoz.
Tisztelt Államtitkár Úr! Még egy nagy furcsasága van ennek a dolognak. Az alapítványt a mai napig nem jegyezték be. Tudomásom szerint úgy utasította vissza a bíróság a bejegyzést, hogy több mint tíz ponton nem felelt meg az önök által elkészített közalapítvány annak a feltételnek, amely elegendő lett volna ahhoz, hogy ezt az alapítványt bejegyezzék. Ez azzal a veszéllyel is járhat, hogy nem tudnak majd kifizetést teljesíteni.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem