DR. OROSZ SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

DR. OROSZ SÁNDOR
DR. OROSZ SÁNDOR (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Képviselőtársaim! Farkas Imre képviselőtársam említette, hogy nem sok indítvány került be e tárgyban; szám szerint négy: az 1., 2., 3. és a 4. Én Farkas képviselőtársam figyelmébe ajánlom a mezőgazdasági bizottság által támogatott 1-est, amelyik eleget kíván tenni a szigorítás államtitkár úr által is megfogalmazott fontos igényének, egyidejűleg az életszerűségnek is; mert hogyha összeveti ezt a javaslatot mondjuk az általa és Jauernik képviselő úr által benyújtott 3. pontban szereplővel, aközött már nincsenek olyan kibékíthetetlen, nagy ellentétek, már ami a négyzetmétereket illeti, hiszen a hegyközségi szervezetek által megtárgyalt és támogatott javaslat, az 1. - amit Karakas János, Korózs Lajos, Bálint György, Gyimóthy Géza, Solymosi József, Farkas Gabriella, Bogárdi Zoltán, Ivanics István és Gombos András képviselőtársaim terjesztettek be -, old azon a szigorú összeszámítási szabályon, ami igazából harapóssá tenné a kormány eredeti elképzelését.
Én mindenképpen ennek az elfogadása mellett érvelnék: ez szigorít is, egyben a szükséges mértékben az életszerűséget is igyekszik megtartani, és eleget tesz azoknak a követelményeknek, amik őket akkor vezették, amikor beterjesztették ezt a módosító indítványt.
Ha már nálam van a szó, és még a 2 percemből van idő, szeretném felhívni képviselőtársaim figyelmét a 12. indítványra - hisz ez még ebben a vitaszakaszban van -, amelyet a mezőgazdasági bizottság restanciába tett. Bízom benne, hogy sikerül megtalálni a közpince megfelelő törvényi előírását, mert ez megítélésünk szerint fontos. Szeretném ugyanakkor jelezni, hogy ez nem az itt, a 12. pontban szereplő indítvány lesz.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem